Laatste nieuws

Klantenportaal

Persbericht

fks (Formal and Knowledge Systems) uit Hasselt, een gerenommeerd ontwikkelaar van maatsoftware in een aantal niche sectoren en fervent aanhanger van Open Source Technologie en Bubbles-IT uit Lokeren, één van de eerste OpenERP partners in Vlaanderen hebben een joint-venture afgesloten, die heeft geleid tot de oprichting van Agaplan nv, waarin beide partijen evenredig participeren.
 
Agaplan wil als OpenERP Gold Partner de toonaangevende speler worden in Vlaanderen voor de implementatie van OpenERP (met duizenden installaties ’s werelds meest verbreide ERP systeem op basis van Open Source Technologie).
 
Recente marktstudies tonen duidelijk aan dat de interesse van KMO’s in ERP- systemen en OpenERP meer in het bijzonder, exponentieel stijgt. Met de OpenERP kennis die de mensen van Bubbles-IT meebrengen, de projectmatige aanpak, de ervaring met ‘fixed-price’ projecten en professionele ondersteuningsdiensten die fks zo kenmerken, zal Agaplan zijn ambitieuze doelstellingen zeker realiseren.
 
Agaplan zal in eerste fase opereren vanuit zowel Hasselt, als Lokeren, om op die manier zo dicht mogelijk bij de klant te staan.
 
Voor meer informatie : contacteer Gerry Wertelaers – 011/36.99.22 of Peter Langenberg 09/395.98.90, per email : gw@agaplan.eu of kijk op http://www.agaplan.be