Laatste nieuws

Klantenportaal

Waarom Agaplan ?

 

Klaar om u te inspireren

Time is money ... snelheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw bedrijfsgegevens zijn kritische succesfactoren in uw onderneming! Het vlot functioneren van uw bedrijf is in grote mate afhankelijk van de werking van uw software.

Agaplan heeft een eigen krachtig model uitgewerkt, waarbij wij ons in uw plaats stellen. We brengen alle aspecten van uw bedrijfsprocessen in kaart, waarbij we vertrekken van een geïntegreerde aanpak. Gedaan met eilandautomatisering!

Met onze OpenERP-software bieden wij u een bedrijfsbrede oplossing die op uw maat wordt afgestemd. Wij kiezen samen met u uit onze zeer uitgebreide modulekaart enkel die modules die u nodig hebt om efficiënt uw bedrijfsprocessen te beheren. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over beschikbaarheid van up-to-date informatie die de verschillende facetten van uw bedrijf combineert. Met OpenERP hebt u alle info steeds bij de hand, waar en wanneer u maar wilt.

 

Agaplan volgt de hartslag van uw bedrijf!

Onze belangrijkste doelstellingen:

 

  • Agaplan wil voortdurend vernieuwen om u steeds de allernieuwste toepassingen te kunnen aanbieden.
  • Agaplan wil creatief zijn om samen met u te kunnen meedenken over de meest interessante en rendabele oplossing voor de informatisering van uw bedrijf.
  • Agaplan wil zuurstof in uw bedrijf brengen. Wij werken samen met u aan een oplossing die leidt tot uw succes en groei.